naravni
 
pustolovski
 
reke
 
Lokacija: Soča Fun Park (Evropa)
 
Lokacija: Soča Fun Park (Slovenija)

O pustolovskom parku Soča

Pustolovski park Soča Fun Park je del širšega projekta, imenovanega Solkanski športni park, ki se razprostira ob reki Soči na robu slovenske Nove Gorice in italijanske Gorizie. Park leži na desnem bregu reke Soče nasproti Kajakaškega centra

Soča Fun Park - adrenalin ob Soči ni več samo rafting. Solkan ter se skriva v senci listnatih dreves ob hladni šumeči reki. Ponuja varno obliko zabave za otroke, mladostnike in tudi odrasle. Primeren je predvsem za družine in organizirane skupine, ki ob spodbujanju ter medsebojni pomoči krepijo kolektivnega duha in medsebojne odnose. Za razliko od zgornjega Posočja, kjer bodo na svoj račun prišli predvsem adrenalina željni obiskovalci, v parku Soča Fun Park poleg pustolovščine poudarjajo tudi varnost. Uporabnik lahko povsem varno premaguje ovire na višini od 2 do 12 m. izkušeni inštruktorji skrbno posredujejo vse potrebne informacije, pazijo, da obiskovalci pravilno uporabljajo varovalno opremo ter se ob tem seveda tudi zabavajo.

Spust poguma

Najpogumnejši lahko obisk Soča Fun Parka zaključite s spustom poguma. Flying fox oziroma spust po jeklenici z enega na drugi breg, ki vam bo zagotovo pognal adrenalin po žilah.

Plezalne poti

Park je razdeljen na tri dele: del s šolskim in otroškim poligonom, del namenjen za zahtevnejše pustolovce, starejše od 10 let, ki ima skupno 37 postaj, ter del, ki je v Sloveniji edinstven, imenuje se “spust poguma”.

Rojstni dan, pustolovski piknik, team building…

Soča Fun Park ni le kraj za zabavo, je kraj druženja v naravi ter prostor za spoznavanje novih prijateljev. Park je varno in urejeno igrišče, kjer vas pričakajo prijazni inštruktorji in animatorji.