Zabava in šport

Dogodivščine na morju

Ljubitelji morskih dogodivščin ste prišli v svoj svet, saj vam naše morje omogoča številna doživetja. Med uživanjem v jadranju boste izgubili občutek za čas. Veter je primeren tudi za surfanje. Lahko boste veslali do ribogojnice in školjkišča v bližini Sečoveljskih solin ali pa se boste tja odpravili s supom. Med potapljanjem boste lahko spoznali pestro podvodno življenje in skrite razbitine ladij.

Turistično združenje Portorož

Portorož je pravi kraj za zaljubljene

S pogledom objemite obalo vse do italijanskega Trsta in Hrvaške. Privoščite si večerjo ob obali in opazujte, kako se sonce okopa v morju. Zaplavajte v odmaknjenih kotičkih divjih plaž. Razvajajte se v vrhunskih wellness središčih. Prepustite se drug drugemu v hotelski suiti s pogledom na morje. Tudi usodni da lahko dahnete na čudovitih lokacijah. Poročne prstane si lahko izmenjate na plaži ali pa se odločite za poroko v enem od naših hotelov, kjer bomo poskrbeli tudi za vaše poročno slavje in nočitev mladoporočencev.

Turistično združenje Portorož

Adrenalin v zraku

S portoroškega letališča si privoščite enkraten panoramski izlet in si oglejte Piran in Portorož z višine. Če ste bolj pogumni in želite pognati kri po žilah, je skok s padalom pravšnji izziv za vas. Privoščite si aktiven oddih v sproščujočem in pristnem naravnem okolju.

Turistično združenje Portorož

Ležerno preživljanje časa

V vročih dneh lahko poležavate na naših plažah ali se osvežite z vodnimi športi. Tudi zabave pri nas nikoli ne zmanjka, dogodki so številni in raznovrstni. V naših klubih je vedno pravo razpoloženje za ples. Nočno življenje še posebej zaživi v poletnih mesecih. Vrhunec živahnega nočnega dogajanja je sredi avgusta, ko se odvijajo Portoroške noči. Takrat se za nekaj dni Portorož spremeni v eno samo zabavo, na kateri vsak najde nekaj zase.

Turistično združenje Portorož

Zanimivost: Wellness v naravi V bližnjih Sečoveljskih solinah nastajata edinstvena morska dejavnika, solinsko blato in slanica, matična voda. Občutite ju v njunem naravnem okolju, v termah na prostem Spa Lepa Vida. Globoko vdihnite in uživajte v pogledu na solna polja, nasipe in opuščene kamnite hišice solinarjev. Resnični prizori se vam zazdijo kot domišljijski. Novi wellness sredi slikovitega krajinskega parka je za vsakogar izjemno doživetje.

Turistično združenje Portorož