Zabava in šport

Največji zimskošportni turistični center

http://maribor-pohorje.si/images/temp/big/smucisca-na-pohorju_pohorje-ski-trails_slovenia_slovenija_maribor_pohorje_arhiv-sportni-center-pohorje_zrc.jpg Mariborsko Pohorje kot največji zimskošportni turistični center v Sloveniji in kot eno najbolj urejenih smučišč v pri nas tvori z naravno lepoto nerazdružljivo celoto in ponuja doživetje narave tudi ljubiteljem smuči in drugih po snegu drsečih pripomočkov.

A veste, da je dan prijetno preživeti v naravi ne le na snežnih, temveč tudi poletnih sankah!? Za tiste, ki potrebujte še nekoliko več adrenalina v naravi, pa je dobrodošel Adrenalinski park Pohorje.

Pohorska doživetja v naravi

http://maribor-pohorje.si/images/temp/big/slap_sumik_hiking_biking_slovenia_slovenija_maribor_pohorje_ales_fevzer_03.jpg Odkrivanje pohorskega pragozda in neokrnjenih voda nudi nepozabna doživetja tako samostojnim kot spremstva željnim pohodnikom.

Popeljemo vas lahko po Rozkini gozdni učni poti, uživate lahko v iskanju gob ali se preizkusite v lovu, ribolovu in fotolovu. Bogastvo pohorskih gozdov je zabavno odkrivati tudi z višje perspektive. Zakaj ne s konjskega hrbta?

In še ene vrste konjički dihajo z zelenimi pohorskimi pljuči Maribora - zanje je Pohorje prepredeno s 100 km označenih kolesarskih poti.

Termalna kopališča

http://maribor-pohorje.si/images/temp/big/Hotel_Habakuk_bazen_Wellness_and_spa_The_Habakuk_Centre_Slovenia_Slovenija_Maribor_Pohorje_Arhiv_Terme_Maribor_resize.jpgPo aktivnem dnevu na Pohorju pa še sprostitev v termalnem kopališču!

Popoln dan v naravi. Prepustite se neomejenim možnostim sprostitve, zabave in doživetij v naravi Pohorja, pa naj bo za uro, dan, teden ali več! Na Mariborsko Pohorje se boste radi vračali!

Zanimivost: Če si želite adrenalina polnih doživetij, sta Maribor in Mariborsko Pohorje prava izbira. Ponujata pester izbor aktivnosti na prostem, pri katerih lahko varno uživate, premagujete svoje strahove ali kljubujete različnim izzivom visoko nad tlemi, v zraku, vodi ali na primer na snegu.

Source: TIC Maribor