naravni
 
zgodovinski
 
vodni
 
zabaviščni

Posebnosti

Terme Olimia d.d.

http://www.dezela-celjska.si/sites/www.dezela-celjska.si/files/styles/large/public/Zra%C4%8Dna%20fotografija_NOVA.jpgTerme Olimia vam v harmoničnem sožitju narave, vode in znanja ponujajo zatočišče za vaše telo in duha. Za lahkotnost bivanja je v Termah Olimia poskrbljeno v dveh visoko kvalitetnih hotelih s štirimi zvezdicami - v Wellness Hotelu Sotelia in v Hotelu Breza.  Za vse, ki bežite pred hotelskim vzdušjem, pa vam zatočišče ponujajo Aparthotel Rosa, apartmajsko naselje Vas Lipa ter Kamp Natura.

Že od nekdaj veljajo Terme Olimia za odlično počitniško točko vedoželjnih, avanturističnih in kulinaričnih turistov, ki radi pogledajo tudi čez rob bazena in sebi privoščijo najbolj zanimive počitnice.  Na odkrivanje lepote kraj in njegove tradicije se lahko odpravite peš ali s kolesom po urejenih peš ter kolesarskih poteh. Okoliške kraje lahko obiščete tudi s cestnim vlakom.

V Termah Olimia postaja wellness način življenja in smo ponosni na našo najnovejšo pridobitev Wellness Orhidelia, ki  je najprestižnejši svet termalnih užitkov, kjer boste med popolnim razvajanjem vašega telesa in duha doživeli prebujenje ljubezni. V bazenih se boste lahko potopili v čudoviti vodni svet in sprostili v objemu vodnih kapljic. V savna centru pa boste ogreli svoje telo in srce.

Vir: Zavod Celeia Celje

Zanimivost: Dežela pravljic in domišljije – Koča pri čarovnici: Srečanje junakov iz pravljic, galerija spominkov iz vandranja po svetu. ter muzej »Kako sta živela dedek in babica pred 100 leti«. Vir: Zavod Celeia Celje